XII Festival glumačkih ostvarenja „Gulini dani“ zatvoren je u sredu 20.aprila, profesionalnom predstavom Gradskog pozorišta Bečej i Pozorišta mladih Novi Sad, „39 Stepenika“ , za koju je inspiracija bio istoimeni Hičkokov film.

Nagrađeni glumci su: Radmila Radosavljević, (pozorište „Dragoljub Milosavljević Gula“ Petrovac na Mlavi) za najbolju epizodnu žensku ulogu,
Milan Marković (Amatersko pozorište UB) za najbolju mušku epizodnu ulogu, za glumicu festivala proglašena je Milica Stojadinović (pozorište Petrovac na Mlavi) i glumac festivala je Nenad Petrović (Gradsko pozorište Jagodina).

Direktorka Kulturno prosvetnog centra Milica Ilić, rekla je na zatvaranju da je publika najvažniji faktor u pozorištu, jer se nakon predstave glumci poklanjaju – publici. Takođe se zahvalila svima koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji programa, čime je XII Festival glumačkih ostvarenja „Gulini dani“ zvanično zatvoren.

Podelite ovu vest

JAVITE NAM SE

Iskoristite formular ispod i pošaljite nam poruku, sugestiju, kritiku. Potrudićemo se da Vam odgovorimo u što kraćem roku…

Molimo Vas nemojte da zloupotrebljavate ovaj način komunikacije.