XII Фестивал глумачких остварења „Гулини дани“ затворен је у среду 20.априла, професионалном представом Градског позоришта Бечеј и Позоришта младих Нови Сад, „39 Степеника“ , за коју је инспирација био истоимени Хичкоков филм.

Награђени глумци су: Радмила Радосављевић, (позориште „Драгољуб Милосављевић Гула“ Петровац на Млави) за најбољу епизодну женску улогу,
Милан Марковић (Аматерско позориште УБ) за најбољу мушку епизодну улогу, за глумицу фестивала проглашена је Милица Стојадиновић (позориште Петровац на Млави) и глумац фестивала је Ненад Петровић (Градско позориште Јагодина).

Директорка Културно просветног центра Милица Илић, рекла је на затварању да је публика најважнији фактор у позоришту, јер се након представе глумци поклањају – публици. Такође се захвалила свима који су учествовали у организацији и реализацији програма, чиме је XII Фестивал глумачких остварења „Гулини дани“ званично затворен.

Поделите ову вест

ЈАВИТЕ НАМ СЕ

Искористите формулар испод и пошаљите нам поруку, сугестију, критику. Потрудићемо се да Вам одговоримо у што краћем року…

Молимо Вас немојте да злоупотребљавате овај начин комуникације.