U ponedeljak 05. jula 2021. godine glumci pozorišne trupe Monikart izveli su mini mjuzikl za decu “Maštošumske pitalice”.

Predstavu je po tekstu Slavice Ljujić režirala Monika Romić. U predstavi igraju Monika Romić, Slavica Ljujić i Nikola Ugrinović.

Cilj predstave je da istakne važnost obrazovanja i učenja, kao glavnog pokretača svih naših ideja. Živimo u vremenu u kom nam brzina života i veliki broj obaveza retko daju mogućnost da na miru sednemo i pročitamo neku interesantnu knjigu ili poslušamo dobru muziku, ova predstava ističe vrednost toga, kao suštine života. Predstava je izuzetno interkativna, deca učestvuju, pomažu da glumci dođu do svog cilja, rešavajući zagonetke koje su između njih i uspeha.

Najmlađa publika je u velikom broju ispratila ovu predstavu i sjajnu glumu glumaca na sceni, a treba istaći i to da je glumac Nikola Ugrinović, koji igra u ovoj predstavi, potekao baš sa dasaka Petrovačkog doma kulture i pozorišta.

Podelite ovu vest

JAVITE NAM SE

Iskoristite formular ispod i pošaljite nam poruku, sugestiju, kritiku. Potrudićemo se da Vam odgovorimo u što kraćem roku…

Molimo Vas nemojte da zloupotrebljavate ovaj način komunikacije.