У понедељак 05. јула 2021. године глумци позоришне трупе Моникарт извели су мини мјузикл за децу “Маштошумске питалице”.

Представу је по тексту Славице Љујић режирала Моника Ромић. У представи играју Моника Ромић, Славица Љујић и Никола Угриновић.

Циљ представе је да истакне важност образовања и учења, као главног покретача свих наших идеја. Живимо у времену у ком нам брзина живота и велики број обавеза ретко дају могућност да на миру седнемо и прочитамо неку интересантну књигу или послушамо добру музику, ова представа истиче вредност тога, као суштине живота. Представа је изузетно интеркативна, деца учествују, помажу да глумци дођу до свог циља, решавајући загонетке које су између њих и успеха.

Најмлађа публика је у великом броју испратила ову представу и сјајну глуму глумаца на сцени, а треба истаћи и то да је глумац Никола Угриновић, који игра у овој представи, потекао баш са дасака Петровачког дома културе и позоришта.

Поделите ову вест

ЈАВИТЕ НАМ СЕ

Искористите формулар испод и пошаљите нам поруку, сугестију, критику. Потрудићемо се да Вам одговоримо у што краћем року…

Молимо Вас немојте да злоупотребљавате овај начин комуникације.