U nedelju 18.aprila 2021.godine održano je online opštinsko takmičenje recitatora osnovnih škola opštine Petrovac na Mlavi.

Zbog novonastale situacije vezane za virus KOVID-19 takmičenje je održano onlajn, tačnije učenici koji su se takmičili dostavljali su svoje unapred snimljene nastupe. Ocenjivačka komisija koja je radila u sastavu: Danilo Radojković profesor Srpskog jezika (predsednik komisije), Nikola Ugrinović diplomirani glumac i Jelena Popović profesor razredne nastave, glumica pozorišta „Dragoljub Milosavljević Gula“ doneli su sledeću odluku:

U kategoriji mlađeg uzrasta (od 1. do 4. razreda):

Treće mesto osvojio je Vujić Jovan, OŠ “Sveta Mihajlović” Burovac.
Drugo mesto osvojila je Radojević Ivona, OŠ “Miroslav Bukumirović Bukum” Šetonje.
Prvo mesto osvojila je Spasojević Jana, OŠ “Đura Jakšić” Oreškovica.

Pohvaljeni su nastupi:

Perić Lazar OŠ “Žarko Zrenjanin” Veliko Laole, Đorđević Veljka OŠ “Žarko Zrenjanin” Veliko Laole, Avramović Nada OŠ “Žarko Zrenjanin” Veliko Laole, Petrović Đorđa OŠ “Sveta Mihajlović” Burovac, Petrovića Luke OŠ “Sveta Mihajlović” Burovac, Đorđević Tadije OŠ”Miroslav Bukumirović Bukum” Šetonje i Jović Marka, OŠ “Miroslav Bukumirović Bukum” Šetonje.

U kategoriji starijeg uzrasta (od 5. do 8. razreda):

Treće mesto osvojila je Milivojević Isidora, OŠ “Branko Radičević “,Melnica.
Drugo mesto osvojila je Nikolić Anastasija, OŠ “Branko Radičević “,Melnica.
Prvo mesto osvojila je Joksimović Lara, OŠ “Branko Radičević” Melnica.

Učenici koji su osvojili jedno od prva tri mesta plasirala su se na Okružno takmičenje recitatora koje se održava 7. maja 2021. godine, takođe u Žagubici. Okružno takmičenje će se takođe održati u onlajn formatu.

Podelite ovu vest

JAVITE NAM SE

Iskoristite formular ispod i pošaljite nam poruku, sugestiju, kritiku. Potrudićemo se da Vam odgovorimo u što kraćem roku…

Hvala Vam na poruci. Uskoro ćemo Vam se javiti.
Došlo je do greške prilikom slanja poruke. Molimo Vas pokušajte ponovo.

Molimo Vas nemojte da zloupotrebljavate ovaj način komunikacije.