У недељу 18.априла 2021.године одржано је онлине општинско такмичење рецитатора основних школа општине Петровац на Млави.

Због новонастале ситуације везане за вирус КОВИД-19 такмичење је одржано онлајн, тачније ученици који су се такмичили достављали су своје унапред снимљене наступе. Оцењивачка комисија која је радила у саставу: Данило Радојковић професор Српског језика (председник комисије), Никола Угриновић дипломирани глумац и Јелена Поповић професор разредне наставе, глумица позоришта „Драгољуб Милосављевић Гула“ донели су следећу одлуку:

У категорији млађег узраста (од 1. до 4. разреда):

Треће место освојио је Вујић Јован, ОШ „Света Михајловић“ Буровац.
Друго место освојила је Радојевић Ивона, ОШ „Мирослав Букумировић Букум“ Шетоње.
Прво место освојила је Спасојевић Јана, ОШ „Ђура Јакшић“ Орешковица.

Похваљени су наступи:

Перић Лазар ОШ „Жарко Зрењанин“ Велико Лаоле, Ђорђевић Вељка ОШ „Жарко Зрењанин“ Велико Лаоле, Аврамовић Нада ОШ „Жарко Зрењанин“ Велико Лаоле, Петровић Ђорђа ОШ „Света Михајловић“ Буровац, Петровића Луке ОШ „Света Михајловић“ Буровац, Ђорђевић Тадије ОШ“Мирослав Букумировић Букум“ Шетоње и Јовић Марка, ОШ „Мирослав Букумировић Букум“ Шетоње.

У категорији старијег узраста (од 5. до 8. разреда):

Треће место освојила је Миливојевић Исидора, ОШ „Бранко Радичевић „,Мелница.
Друго место освојила је Николић Анастасија, ОШ „Бранко Радичевић „,Мелница.
Прво место освојила је Јоксимовић Лара, ОШ „Бранко Радичевић“ Мелница.

Ученици који су освојили једно од прва три места пласирала су се на Окружно такмичење рецитатора које се одржава 7. маја 2021. године, такође у Жагубици. Окружно такмичење ће се такође одржати у онлајн формату.

Поделите ову вест

ЈАВИТЕ НАМ СЕ

Искористите формулар испод и пошаљите нам поруку, сугестију, критику. Потрудићемо се да Вам одговоримо у што краћем року…

Молимо Вас немојте да злоупотребљавате овај начин комуникације.