Представа „ЧОРБА ОД КАНАРИНЦА“

Представа „ЧОРБА ОД КАНАРИНЦА“

Loading Events

Четвртак 25. јануар 2024. године у 20.00 часова одиграће се позоришна представа , „ЧОРБА ОД КАНАРИНЦА“ у режији Сташе Копривице.

Улаз је бесплатан, а бесплатне улазнице можете преузети у просторијама КПЦ-а радним данима од 09.00 до 14.00 часова (број места је ограничен).

Опис представе:

Писац: Милош Радовић

Режија: Сташа Копривица

Играју:

Јеца – Мина Лазаревић
Меда – Љубомир Бандовић

Јеца и Меда се воле. Воле се већ тринаест година, искрено и потпуно. Јеца жели да се венчају да би се волели још више. Меда никако не жели да се венчају, како се после не би волели мање. Пет минута пред заказан термин у општини, њих двоје проналазе компромис – у тих пет минута ће се играти брака, видети како им иде и онда одлучити.

Кроз овај једноставан, духовит заплет, Милош Радовић се маестрално поиграва свим архетипским ситуацијама које носи један мушко-женски однос. Аутор успева немогуће – да кривицу и заслуге подели на равне части, при том вешто и опрезно играјући на танкој ивици између динамичне комедије и нежне монодраме.

Све то уопште не би био толико смешно и забавно да то двоје вечитих противника нису неизлечиво везани једно за друго. На крају крајева, ЧОРБА ОД КАНАРИНЦА јесте комад о љубави.

Поделите ово на друштвеним мрежама!

Go to Top