Film „ZLATNI DEČKO“

Film „ZLATNI DEČKO“

Loading Events
This event has passed.

Utorak 01. februar 2022. godine u 18.00 i 20.00 časova, film „ZLATNI DEČKO“.

Prodaja ulaznica na biletarnici bioskopa „DELO“ od 10-14 časova, od srede, 26.01.2022. godine.

Rezervacije možete izvršiti na telefon 0648679846.

Cena ulaznice za film je 350 dinara.

Opis filma:

Zlatni dečko srpski je film iz 2022. godine u režiji Ognjena Jankovića i po scenariju Alekse i Vuka Ršumovića i samog reditelja.

Denis Marković je talentovani fudbaler koji veoma mlad dospeva u sam vrh svetskog fudbala, ali zbog problema sa karakterom ne uspeva da opstane na tom nivou.

Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer Čaki pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove reputacije ne uspeva u tome. Denis polako zaboravlja na fudbal i koncentriše se na izlaske. Čaki upada u probleme zbog kockanja i primoran je da prebije svoj dug zelenašima Soniju i Džoniju menadžerskim pravima na Denisa.

Soni i Džoni zatiču Denisa u očajnom fizičkom i psihičkom stanju. Pokušavaju da ga dovedu u red, ali Denis odbija bilo kakvu saradnju. U trenutku kad Soni i Džoni razmišljaju da odustanu, iz zatvora izlazi njihov drugar Maki, koji je poznat po svom nezgodnom karakteru.

Maki postaje Denisov čuvar i stalni pratilac. Njih dvojica od starta ulaze u otvorenu borbu, ali malo po malo, Maki uspeva da dopre do Denisa svojim netradicionalnim metodama. Denis se vraća u formu i dobija šansu u srpskom prvoligašu. Nakon spektakularne partije u dresu novog kluba ponovo dolazi u centar medijske pažnje. Novi problem se javlja kad zapada za oko iskaljenom menadžeru Omeru, koji ne preza ni od čega da dođe do onoga što želi.

Dužina trajanja filma: 90 min

Žanr: drama

Glumci: Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Alisa Radaković, Vladimir Kovačević, Tihomir Stanić, Strahinja Blažić

Go to Top