Рок концерт

Рок концерт

Loading Events

Субота 21. август 2021. године у 21 часова, турбо рок’н’блуз концерт „МИСТЕР ХАЈД“.

Башта Културно просветног центра, Петровац на Млави. Једно сасвим обично, необично вече.

Концерт ауторских бендова Мистер Хајд и Александра Стефановић, Шкарт Бенд Јагодина…и турбо специјални гости: БИТ ГЕНЕРАЦИЈА (школски бенд)

Поделите ово на друштвеним мрежама!

Go to Top