Филм „ЗЛАТНИ ДЕЧКО“

Филм „ЗЛАТНИ ДЕЧКО“

Loading Events

Понедељак 31. јануар 2022. године у 18.00 и 20.00 часова, филм „ЗЛАТНИ ДЕЧКО“.

Продаја улазница на билетарници биоскопа „ДЕЛО“ од 10-14 часова, од среде, 26.01.2022. године.

Резервације можете извршити на телефон 0648679846.

Цена улазнице за филм је 350 динара.

Опис филма:

Златни дечко српски је филм из 2022. године у режији Огњена Јанковића и по сценарију Алексе и Вука Ршумовића и самог редитеља.

Денис Марковић је талентовани фудбалер који веома млад доспева у сам врх светског фудбала, али због проблема са карактером не успева да опстане на том нивоу.

Након повратка у Београд, његов менаџер Чаки покушава да му пронађе нови клуб, али због његове репутације не успева у томе. Денис полако заборавља на фудбал и концентрише се на изласке. Чаки упада у проблеме због коцкања и приморан је да пребије свој дуг зеленашима Сонију и Џонију менаџерским правима на Дениса.

Сони и Џони затичу Дениса у очајном физичком и психичком стању. Покушавају да га доведу у ред, али Денис одбија било какву сарадњу. У тренутку кад Сони и Џони размишљају да одустану, из затвора излази њихов другар Маки, који је познат по свом незгодном карактеру.

Маки постаје Денисов чувар и стални пратилац. Њих двојица од старта улазе у отворену борбу, али мало по мало, Маки успева да допре до Дениса својим нетрадиционалним методама. Денис се враћа у форму и добија шансу у српском прволигашу. Након спектакуларне партије у дресу новог клуба поново долази у центар медијске пажње. Нови проблем се јавља кад запада за око искаљеном менаџеру Омеру, који не преза ни од чега да дође до онога што жели.

Дужина трајања филма: 90 мин

Жанр: драма

Глумци: Денис Мурић, Андрија Кузмановић, Игор Бенчина, Петар Стругар, Љубомир Булајић, Јована Гавриловић, Алиса Радаковић, Владимир Ковачевић, Тихомир Станић, Страхиња Блажић

Поделите ово на друштвеним мрежама!

Go to Top