Дечија сцена аматерског позоришта „Драгољуб Милосављевић Гула“ из Петровца на Млави, бележи изузетне резултате, са своје две представе на фестивалима у земљи,али и у окружењу.

Дечија сцена је, крајем јануара, учествовала на Међународном фестивалу „Звоно“ у Зворнику, у Босни и Херцеговини, са представом „Вештица на суду“, где су деца добила 6 награда и 2 похвале.

Представа је проглашена за Најбољу представу у ценили.

Најбоља режија припала је нашем младом и перспективном глумцу, који уједно ради са децом, у Школици за глумце у Петровцу на Млави, Николи Угриновићу. Никола је успео да спреми и алтернације, како за ову представу, тако и за другу представу „Пепељуга“, коју су деца такође играла на фестивалима широм Србије и доносила бројне награде. Иначе, Никола Угриновић увек прати своју младу екипу, на путовањима.

Успех малих глумаца огледа се и у томе што их ни изостанак два мала глумца, нити другарска замена девојчице из друге представе, није омела у професионало одиграној представи „Вештица на суду“.

Уиграна екипа, добила је и Награду за колективну игру.

Награду за сценски говор, Награду за сценографију и Награду за најбољу музику.

Похвале су добиле младе глумице Дина Миливојевић и Јелисавета Павловић.

Поделите ову вест

ЈАВИТЕ НАМ СЕ

Искористите формулар испод и пошаљите нам поруку, сугестију, критику. Потрудићемо се да Вам одговоримо у што краћем року…

Молимо Вас немојте да злоупотребљавате овај начин комуникације.